woensdag 27 juli 2011

Hobbyjournaalkaarten nummer 77

Het nieuwe HJ is al weer uit, heb het zelf nog niet gezien maar kreeg al mailtjes over waar de schuifkaartmallen te koop zijn. Als je hobbyzaak ze niet heeft kun je ze altijd bij Nellie Snellen zelf bestellen en wil je nog eens nakijken hoe de mallen werken en nog meer voorbeelden zien met de schuifkaartenmallen kijk dan eens hier nellies-choice

Schuifkaart Point dicht en open.


                            
    
Schuifmal Wave dicht en open
                                              
 Schuifmal Round dicht en open
                           
 Ook deze 2 kerstkaarten staan erin, het knipvel is een nieuwe van Yvonne Creations en het achtergrond is ook nieuw, is heel dun papier en gemaakt door Find-it op verzoek van heel veel mensen die het dikkere papier te duur in gebruik vinden. Het papier zit in een boekvorm.

Als er nog vragen zijn hoor ik ze graag!
Maar ook een reactie is altijd erg leuk!
Liefs Femmy

zaterdag 23 juli 2011

Borduurkaartje

Maar weer eens een borduurkaartje afgewerkt, heb er nog veel geborduurd liggen dus kan nog wel even voort. Het knipvel is van Marieke, borduurpatroontje komt uit het boekje: Borduren met Jenine, het hart is een multi Frame Die van Nellie Snellen, verder de kaart afgewerkt met een tekststempel, strikje,parelsnoer,strassteentjes en parelmoer hartjes Dankje voor de reacties altijd erg leuk om te lezen!
Liefs Femmy

woensdag 6 juli 2011

Workshop schuifkaart

Gisteravond een workshop gegeven aan een kaartenmaakclubje van 9 dames. Heb gekozen voor een schuifkaart met een schuifmal van Nellie Snellen. Thema: mannenkaart.
Het plaatje van de trein en stationsklok komen van internet. Grappig is dat dit een proefrit van een trein is naar station Kampen in 1923. De dames komen allemaal uit Kampen dus vonden dat erg leuk!
Ze hebben de kaart allemaal afgekregen.
Het was erg gezellig dames!

Kaart dicht
Kaart open
                                                         
                                                                          Liefs Femmy

zondag 3 juli 2011

Hannah

Vandaag voor de blog van Hobbyvision deze kaart gemaakt.
Wil je weten welke materialen er gebruikt zijn dan staat dat op de blog vermeld.

Het weekend is al weer bijna voorbij, wat gaat dat toch snel! Wens jullie nog een hele fijne zondagavond en bedankt weer voor je bezoekje!
liefs Femmy